Vis leent zich prima voor fondue. Bereiden is op twee manieren mogelijk: in plantaardige olie en in bouillon. Voor beide manieren kun je het beste stevige vissoorten, zoals kabeljauw, zalm, tarbot, zeeduivel en zeewolf gebruiken. Ook grote garnalen en mosselen zijn heel smaakvol. Houd wel rekening met de verschillen in olie- en bouillonbereiding.
Firma J. Visscher en Zonen
Klaas Fuitestraat 23
8281 BX Genemuiden
038 3855012
06 25321161
KvK 05013937
BESTELLINGEN:
06 44696505 (Genemuiden, Slagharen)
06 21606083 (Ommen, Dedemsvaart, Hoogeveen, Zwolle)
Dinsdag |
Ommen Genemuiden |
Markt Havenplein |
08:00-13:00 13:00-17:00 |
Woensdag |
Slagharen Dedemsvaart |
Centrum Centrum |
08:00-13:00 08:00-13:00 |
Donderdag |
Hoogeveen |
Hoofdstraat |
08:00-13:30 |
Vrijdag |
Zwolle |
Melkmarkt |
08:00-13:00 |
Zaterdag |
Genemuiden Hoogeveen |
Havenplein Hoofdstraat |
09:00-17:00 08:30-17:00 |